Over ons

Wij zijn Nanda  &  Cathelijne

Allebei moeder van voetballende jongens in Breda. Op het sportveld kregen we het idee voor Replace Now. Vanuit onze verbazing, dat voetbalclubs nog steeds limonade schenken in wegwerpbekers. Klok, klok, weg… en dat in 5 seconden. Dat kan duurzamer, vinden wij!  Na veel enthousiaste reacties van amateurvoetbalclubs uit onze regio en een inspirerend gesprek met de Groene Club van de KNVB, hebben we ons idee doorgezet en is Replace Now een feit! 

 

We zijn geen klimaatexpert van beroep, maar in ons werk zijn we gewend om mensen te helpen, een probleem aan te pakken en een oplossing te bedenken.  

 

Missie
We hebben een missie: mensen motiveren om samen, door simpele en duurzame oplossingen, de aarde net wat mooier te maken. Het is makkelijker en leuker dan je denkt. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan het behalen van klimaatdoelen.

 

Wat kan jij doen

Wil je bij jullie op de sportclub ook af van wegwerpplastic, vraag de toolkit "Weg met Wegwerp" bij ons op.  Doe mee met onze challenges of geef jouw tweedehands speelgoed een tweede leven tijdens Actie Klaasje.  Daag jezelf uit!  

Heb je andere ideeën die bij onze beweging passen? Of wil je ons verder helpen? Tof!  Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op!